1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

StiriConsultatii gratuite in cadrul Conferintei Nationale a Pacientilor, editia a II-a

infopacienti_logo_micSănătatea Media Group, lider în servicii de comunicare în domeniul sănătății, anunță derularea unor activități inedite pe parcursul desfășurării celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale a Pacienților, care se va desfășura în perioada 14-16 iunie, la Casa Universitarilor din București. Este vorba despre organizarea și funcționarea unui minicabinet medical, de serviciile căruia vor beneficia participanții la acest eveniment.

 


Sanatatea Media Group organizeaza cea de-a doua editie a Conferintei Nationale a Pacientilor

infopacienti_logo_mic Sănătatea Media Group organizează în perioada 14 – 16 iunie 2012, la Casa Universitarilor din București, cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Pacienților, sub sloganul Comunicare pentru sănătate, Sănătate pentru pacienți. Evenimentul își propune să vină în întâmpinarea pacienților din România prin sesiuni de educație medicală, dar și prin mijlocirea dialogului cu autoritățile din domeniul sanitar.

 


Propunerile conf. univ. dr. Laurentiu Belusica privind drepturile pacientilor

belusica_laurentiuConf. univ. dr. Laurenţiu Beluşică, șeful Secție de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgență MIRA "Dimitrie Gerota" din București, a fost cel care a încheiat dezbaterea "Legislaţia - aliat sau duşman al pacienţilor din România?!". Acesta a reliefat câteva propuneri care să vină în ajutorul pacienților din România.

 


Problemele sistemului de sanatate, semnalate de dr. Rodica Tanasescu

13_martieÎn contextul elaborării unor propuneri de proiect de lege a pacientului în urma dezbaterii "Legislaţia - aliat sau duşman al pacienţilor din România?!", este esenţial să cunoaştem avantajele, dar mai ales dezavantajele pe care le are pacientul în actualul sistem de sănătate din România. Rolul de a le evidenţia i-a revenit doamnei Rodica Tănăsescu, preşedintele Societăţii Naționale de Medicina Familiei.

 


Reprezentantii CNAS considera ca asociatiile de pacienti trebuie sa sustina informarea pacietilor

masaDezbaterea "Legislaţia - aliat sau duşman al pacienţilor din România?!" a reunit autorităţile din domeniul sanitar pentru a dezbate pe marginea problemelor cu care se confruntă pacienţii din România şi pentru a găsi soluţiile potrivite. La această dezbatere au participat şi reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), respectiv Ioana Bianchi, consilierul preşedintelui CNAS şi dr. Marius Filip, medic șef la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.


Proiectul de lege a sanatatii, gata la sfarsitul lunii iunie

sala_2"Prezentarea proiectului de lege a sănătăţii se va face la sfârşitul lunii iunie", a declarat Călin Alexandru, director în cadrul Ministerului Sănătăţii, la dezbaterea „Legislaţia – aliat sau duşman al pacienţilor din România?!".

 


Deputatul Rodica Nassar sustine infiintarea institutiei Avocatul Pacientului

nassarCea de-a doua parte a dezbaterii "Legislaţia - aliat sau duşman al pacienţilor din România?!" a beneficiat de prezenţa deputatului Rodica Nassar, preşedintele Comisiei pentru Sănătate a Camerei Deputaţilor. Aceasta a vorbit despre posibilitatea introducerii pe masa de discuţii a parlametarilor a propunerilor rezultate în urma dezbaterii.

 


Vasile Cepoi, despre directia in care se indreapta noua lege a sanatatii

cepoiUn rol important în elaborarea noii legi a sănătăţii îl are Vasile Cepoi, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. De aceea, prezenţa acestuia la dezbaterea "Legislaţia – aliat sau duşman al pacientului din România" a fost fost absolut necesară. Acesta a vorbit despre principalele direcţii în care se îndreaptă noua lege a sănătăţii prin prisma dezbaterilor ce au avut loc la Ministerul Sănătăţii.

 Pagina 1 din 4


Editii anterioare

Ziua Europeana a Pacientilor

mediere vladicasiasociatiibebe sanatos

Un eveniment marca


In parteneriat cu

http://www.protectiapacientilor.ro/http://www.aliantapentrusanatate.ro/

Parteneri Oficiali

Partener media principal

EXPLORE-fara-bg

Stiri Asociatii de pacienti


Parteneri Media

Social Bookmarks

facebooktwitterinrss